Pravna obavijest

PRAVNA OBAVIJEST:

Neo Dens trgovina služi isključivo za doktore dentalne medicine i dentalne tehničare.

Cijene su izražene u HRK i sa PDV-om, te su podložne promjenama bez predhodne najave. 

Dostava za sve narudžbe je besplatna.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na +385 91 7321 999 ili info@neo-dens.hr

Dodatno:

Neo Dens nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne s ove stranice, korisniku, uvjetovano prihvaćanjem svih ovdje navedenih uvjeta, pravila i obavijesti.

Posjetom na našu web stranicu i / ili kupnjom nešto od nas, sudjelujete u našoj "Usluzi" i prihvaćate sljedeće uvjete ("Uvjeti pružanja usluge", "Uvjeti"), uključujući i one dodatne uvjete i pravila koji su ovdje navedeni i / ili dostupni putem hiperveze. Ovi Uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike web stranice, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su preglednici, prodavači, korisnici, trgovci i / ili suradnici sadržaja.

Pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije pristupa ili upotrebe naše web stranice. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web mjesta, prihvaćate da su vezani ovim Uvjetima pružanja usluge. Ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama ovog ugovora, nećete moći pristupiti web stranici ili koristiti nikakve usluge. Ako se ovi Uvjeti pružanja usluge smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Uvjete pružanja usluge.

Sve nove značajke ili alati koji se dodaju u postojeću trgovinu također će biti podložni Uvjetima pružanja usluge. U ovom trenutku možete pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge na ovoj stranici. Zadržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i / ili izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodički provjeravati ovu stranicu za promjene. Vaša daljnja uporaba ili pristup web stranici nakon objavljivanja bilo kakvih izmjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

ČLANAK 1 - UVJETI TRGOVINE

Slažeteći se s ovim Uvjetima pružanja usluge, izjavljujete da ste barem u dobi od najviše u vašoj državi ili pokrajini prebivališta ili da ste punoljeni.
Ne smijete upotrebljavati naše proizvode za bilo kakvu ilegalnu ili neovlaštenu svrhu.
Ne smijete prenositi crve ili viruse niti bilo koji kod destruktivne prirode.
Kršenje ili kršenje bilo kojeg uvjeta rezultirat će trenutnim ukidanjem usluga.

ČLANAK 2 - OPĆI UVJETI

Zadržavamo pravo odbiti službu nikome iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku.
Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenijeti nekriptiran i uključivati ​​(a) prijenose preko različitih mreža; i (b) promjene u skladu i prilagodbe tehničkim zahtjevima povezivanja mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek su šifrirani tijekom prijenosa preko mreža.
Slažete se da nećete reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskoristiti bilo koji dio Usluge, korištenje Usluge ili pristup Usluzi ili bilo kojem kontaktu na web stranici putem koje je usluga pružena, bez izričitog pismenog odobrenja od strane nas ,
Naslovi korišteni u ovom ugovoru uključeni su samo zbog praktičnosti i neće ograničavati ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

ČLANAK 3 - TOČNOST, CJELOVITOST I TRAJANJE INFORMACIJA

Nismo odgovorni ako podaci dostupni na ovim stranicama nisu precizni, potpuni ili aktualni. Materijal na ovoj web-lokaciji predviđen je samo za opće informacije i ne treba ga se pozivati ​​ili koristiti kao jedinu osnovu za donošenje odluka bez konzultacija s primarnim, točnijim, potpunijim ili pravovremenim izvorima informacija. Svaki oslonac na materijal na ovoj stranici je na vašem vlastitom riziku.
Ova web lokacija može sadržavati određene povijesne podatke. Povijesne informacije nužno nisu aktualne i pružene su samo za vašu referencu. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nismo obvezni ažurirati nikakve informacije na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost pratiti promjene na našoj web stranici.

ČLANAK 4 - IZMJENE USLUGA I CIJENE

Cijene za naše proizvode mogu se mijenjati bez najave.
Pridržavamo pravo u bilo kojem trenutku da izmijenimo ili prekinemo Službu (ili bilo koji njegov dio ili sadržaj) bez prethodne obavijesti u bilo kojem trenutku.
Nećemo biti odgovorni Vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, obustavu ili prekid Usluge.


Neo Dens-ova pravila o privatnosti

-----

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili kupite putem shop.neo-dens.hr ("Web mjesto").

OSOBNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO
Kada posjetite web stranicu, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledavate web-lokaciju prikupljamo informacije o pojedinačnim web stranicama ili proizvodima koje pregledavate, koje web stranice ili pojmove za pretraživanje upućuju na web stranicu i informacije o načinu na koji stupite u interakciju s ovim stranicama. Ovim automatski prikupljanim podacima nazivamo "Informacije o uređaju".

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:
- "Kolačići" su podatkovne datoteke koje se postavljaju na vaš uređaj ili računalo i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Da biste saznali više o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće, posjetite http://www.allaboutcookies.org.
- "Zapisničke datoteke" praćenje radnji na web stranici i prikupljanje podataka uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga, stranice za preusmjeravanje / izlaz, i datum / vrijeme marke.
- "Web signali", "oznake" i "pikseli" su elektroničke datoteke koje se koriste za snimanje informacija o tome kako pregledavate web-mjesto.

Osim toga, kada izvršite kupnju ili pokušate kupiti putem web-mjesta, prikupljamo vam neke informacije, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica, adresu e-pošte i telefonski broj. Ove informacije nazivamo "Informacije o narudžbi". bilo koje druge informacije koje prikupljate: OFFLINE PODACI, OSTVARENI MARKETING PODACI.

Kada govorimo o "Osobnim podacima" u ovoj privatnosti, razgovaramo io informacijama o uređaju i informacijama o narudžbi.

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE INFORMACIJE?
Koristimo podatke o narudžbi koje prikupljamo općenito kako bismo ispunili sve narudžbe postavljene na web-lokaciji (uključujući obradu podataka o plaćanju, uređivanje dostave i davanje faktura i / ili potvrda narudžbi). Osim toga, ove informacije o narudžbi upotrebljavamo:
- Komuniciraji s vama;
- Provjera naših naloga za potencijalni rizik ili prijevaru; i
- Kada je u skladu s postavkama koje ste podijelili s nama, dajete informacije ili oglašavanje koje se odnose na naše proizvode ili usluge.

Upotrebljavamo informacije o uređajima koje prikupljamo kako bismo vam pomogli u otkrivanju potencijalnih rizika i prijevara (osobito vaše IP adrese), a općenito poboljšati i optimizirati našu web lokaciju (na primjer, generiranjem analiza o tome kako naši korisnici pregledavaju i komuniciraju s web mjesto i procijeniti uspjeh naših marketinških i oglašavačkih kampanja).

DIO OSOBNE INFORMACIJE
Podijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama kako bismo vam pomogli da koristimo vaše osobne informacije, kao što je gore opisano. 

Konačno, možemo dijeliti i Vaše osobne podatke kako bismo udovoljili primjenjivim zakonima i propisima, da bismo odgovorili na sudski nalog, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtjev za informacije koje primimo ili na drugi način štite naša prava.

PONAŠANJE OGLAŠAVANJA
Kao što je gore opisano, svoje osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje smatramo da vam mogu biti od interesa.

NE PRATIMO
Imajte na umu da ne mijenjamo prikupljanje podataka naših web sučelja i ne koristimo praksu kada vidimo signal Ne pratimo iz preglednika.

VAŠA PRAVA
Ako ste stanovnik Europe, imate pravo na pristup osobnim podacima.

Osim toga, ako ste rezident Europske unije, napominjemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koji vam možemo biti s vama (na primjer, ako izvršite narudžbu putem stranice) ili na drugi način slijedite gore navedene legitimne poslovne interese.

ZADRŽAVANJE PODATAKA
Kada naručujete narudžbu putem web mjesta, zadržat ćemo vaše podatke o narudžbi za našu evidenciju, osim ako niste zatražili da ih izbrišemo.

PROMJENE
S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova pravila o privatnosti kako bismo odražavali, na primjer, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, zakonskih ili regulatornih razloga.

KONTAKTIRAJTE NAS
Za više informacija o našim praksama privatnosti, ako imate pitanja ili želite podnijeti žalbu, molimo da nas kontaktirate putem e-maila na info@neo-dens.hr ili poštom koristeći sljedeće podatke:

Neo Dens d.o.o.
Fallerovo šetalište 22, Končar
10 000 Zagreb
email: info@neo-dens.hr
mob: +385 91 7321 999