Neo Lab

Neo Dens d.o.o. pod brandom Neo Lab proizvodi vrhunske proizvode za implantologiju i protetiku. Naš je cilj pomoći stomatološkim stručnjacima da maksimalno povećaju učinkovitost radnog tijeka uz uštedu novca na najkvalitetnijim proizvodima.

NAŠI PROIZVODI

Razvili smo liniju proizvoda koja zadovoljava gotovo sve današnje potrebe za nadogradnjama na implantatima. U izradi koristimo samo materijale najbolje kvalitete koji su certificirani po najvišim međunarodnim industrijskim standardima. Svi naši proizvodi su vrhunski projektirani i podvrgnuti analizama.

 

USLUGE

Nudimo uslugu skeniranja, dizajniranja, printanja i proizvodnje mostova, ljuskica, inlaya, onlaya, individualnih abutmenta, prečki, modela i dr.
Želite se okušati u novoj CAD/CAM tehnologiji, ali ne želite izdvojiti sredstva za preskupi skener i softver za dizajniranje? Ne brinite, imamo opciju za vas, svejedno jeste li doktor

 

NARUDŽBE PO MJERI

Željni smo novih izazova! Ako na našim stranicama niste pronašli ono što tražite, kontaktirajte nas i zatražite prilagođenu narudžbu. Možemo proizvesti gotovo bilo koju komponentu, od titana, kobalta kroma do plastike. Uz dostavljeni uzorak ili crtež, dizajnirati ćemo što vam je potrebno i učiniti ga kompatibilnim s vezom, brendom ili sustavom. Mi znamo kako to učiniti, zato nas pitajte! Jednostavno zvuči zar ne - i u tome je ljepota.