Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA:

Neo Dens trgovina prvenstveno je namijenjena doktorima dentalne medicine i dentalnim tehničarima, te ostalim zaposlenicima i praktikantima u domeni dentalne medicine.

Cijene su izražene u eurima i sa PDV-om, te su podložne promjenama bez prethodne najave i dodatnog obrazloženja korisnicima te onima koji će to postati.

Dostava za sve narudžbe iznad 30 EUR je besplatna.

Neo Dens nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne s ove stranice, korisnik uvjetovano prihvaćanjem svih ovdje navedenih uvjeta, pravila i obavijesti, koji su korisniku dostupni prilikom svake posjete web mjesta.

Posjetom na našu web stranicu i / ili kupnjom proizvoda u Neo Dens d.o.o., sudjelujete u našoj "Usluzi" i prihvaćate sljedeće uvjete ("Uvjeti pružanja usluge", "Uvjeti"), uključujući i one dodatne uvjete i pravila koji su ovdje navedeni/će biti navedeni i / ili dostupni putem hiperveze. Ovi Uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike web stranice, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su preglednici, prodavači, korisnici, trgovci i / ili suradnici sadržaja.

Pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije pristupa ili upotrebe naše web stranice. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web mjesta, smatra se da je korisnik pročitao i da je samim time upoznat te prihvaća ove Uvjete pružanja usluge.

. Ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama ovog ugovora, nećete moći pristupiti web stranici ili koristiti nikakve usluge. Ako se ovi Uvjeti pružanja usluge smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Uvjete pružanja usluge.

Sve nove značajke ili alati koji se dodaju u postojeću trgovinu također će biti podložni Uvjetima pružanja usluge. U ovom trenutku možete pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge na ovoj stranici. Zadržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i / ili izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodički provjeravati ovu stranicu za promjene. Vaša daljnja uporaba ili pristup web stranici nakon objavljivanja bilo kakvih izmjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

ČLANAK 1 - UVJETI TRGOVINE

Slažeči se s ovim Uvjetima pružanja usluge, izjavljujete da ste punoljetni unutar države/pokrajine prebivalište te time stvarate pravo na trgovinu barem u dobi od najviše u vašoj državi ili pokrajini prebivališta.
Ne smijete upotrebljavati naše proizvode za bilo kakvu ilegalnu ili neovlaštenu svrhu. 
Ne smijete prenositi crve ili viruse niti bilo koji kod destruktivne prirod, kao ni vršiti bilo koju promjenu izvornog koda web mjesta.  
Kršenje ili nepoštivanje bilo kojeg uvjeta rezultirat će trenutnim ukidanjem naših usluga i zabranom daljnjeg korištenja naših Usluga dostupnih putem internet stranice.

ČLANAK 2 - OPĆI UVJETI

Nositelj svih prava na internet stranici www.neo-dens.hr je Neo Dens d.o.o. Smatra se da su potrošači korištenjem usluge u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. I
Zadržavamo pravo neizvršavanja usluga iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku, ukoliko korisnik prekrši uvjete poslovanja i etičnost istog, uz naknadno obavještavanje o razlozima i uvjetima neizvršavanje usluga prema krajnjem korisniku,
Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenijeti nekriptiran i uključivati ​​(a) prijenose preko različitih mreža; i (b) promjene u skladu i prilagodbe tehničkim zahtjevima povezivanja mreža ili uređaja. Sadržaj neće biti dostupan trećim stranama, a osobni podaci neće se prenositi putem nesigurnih kanala koji bi mogli ostvariri daljnje nepoželjno dijeljenje osobnih podataka. Podaci o kreditnoj kartici uvijek su šifrirani tijekom prijenosa preko mreža, te se ne prenose trećim stranama.
Obradu podataka, isključivo za poslovne svrhe, vrši:
Neo Dens d.o.o., za trgovinu
Mlinarska 15, Zagreb
info@neo-dens.hr

Na gore navedeni kontakt, u slučaju potrebe, vrši se zahtjev za brisanjem i zabranom daljnje obrade osobnih podataka.
Slažete se da nećete reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskoristiti bilo koji dio Usluge, korištenje Usluge ili pristup Usluzi ili bilo kojem kontaktu na web stranici putem koje je usluga pružena, bez izričitog pismenog odobrenja od strane nas , 
Naslovi korišteni u ovom ugovoru uključeni su samo zbog praktičnosti i neće ograničavati ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

ČLANAK 3 - TOČNOST, CJELOVITOST I TRAJANJE INFORMACIJA

Nismo odgovorni ako podaci dostupni na ovim stranicama nisu precizni, potpuni ili aktualni. Materijal na ovoj web-lokaciji predviđen je samo za opće informacije i ne treba ga se pozivati ​​ili koristiti kao jedinu osnovu za donošenje odluka bez konzultacija s primarnim, točnijim, potpunijim ili pravovremenim izvorima informacija. Svaki oslonac na materijal na ovoj stranici je na vašem vlastitom riziku. 
Ova web lokacija može sadržavati određene povijesne podatke. Povijesne informacije nužno nisu aktualne i pružene su samo za vašu referencu. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nismo obvezni ažurirati nikakve informacije na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost pratiti promjene na našoj web stranici.

 

ČLANAK 4 - KUPOPRODAJA

Vršenje narudžbe putem web mjesta trgovine, smatra se da je korisnik upoznat s Uvjetima te da ih u potpunosti prihvaća. U slučaju evidentne i/ili nenamjerne greške u cijeni ili informaciji u proizvodu, moguće su naknadne izmjene navedenih stavki uz naknadno objašenjenje i javljanju krajnjem korisniku o uvjetima i razlozima izmjena.
Narudžbe mogu vršiti osobe koje ispunjavaju kriterij samih Uvjeta (osobe vezane uz stručnost samih proizvoda i njihovog korištenja).
Rok za reklamaciju bilo koje stavke iz narudžbe 8 je dana od primitka paketa.

ČLANAK 5 - IZMJENE USLUGA I CIJENE

Cijene za naše proizvode mogu se mijenjati bez najave. 
Pridržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmjeniti ili odgoditi/prekinuti Službu (ili bilo koji njegov dio ili sadržaj) bez prethodne obavijesti u bilo kojem trenutku. Naknadna obavijest o odgodi
Nećemo biti odgovorni Vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, obustavu ili prekid Usluge.

Neo Dens d.o.o.
Fallerovo šetalište 22, Končar
10 000 Zagreb
email: info@neo-dens.hr
mob: +385 91 7321 999