Tražiš posao?

Tražiš posao?

 

O NAMA

Neo Dens d.o.o. se bavi prodajom stomatološkog materijala i opreme, a pod brendom Neo Lab se bavimo proizvodnjom proizvoda za dentalnu implantologiju i protetiku.

Proizvode pogledajte na www.neo-lab.hr.

Naša usluga je uvijek na visokom nivou i u stalnom napretku. Svakog kupca i dobavljača poštujemo i uvažavamo te nastojimo izgraditi partnerski odnos. Odgovornim i brzim izvršavanjem preuzetih obveza održavamo povjerenje u nas kao pouzdanog i poželjnog partnera.

Njegujemo dobre međuljudske odnose u tvrtki temeljem kvalitetne i otvorene komunikacije. Cijenimo i tražimo iskrenost i poštenje, kako u odnosu s partnerima, tako i unutar tvrtke. U svakom trenutku smo prepoznatljivi kao ambiciozni i optimistični, vedri i veseli. Cijenimo i potičemo samostalnost i inicijativu u radu, kreativnost i inovaciju, slobodu u odlučivanju i izražavanju. Očekujemo predanost i zauzetost za dobrobit tvrtke.
Iza našeg brenda Neo Lab stoji proizvodnja dentalne protetike vođena stručnim timom inženjera i dentalnih tehničara. Orijentirani smo na dentalni sektor, naši klijenti su dentalni laboratoriji, poliklinike i ordinacije dentalne medicine, implantološki centri i ost.

 

POSLOVI na koje se možeš prijaviti:

- Komercijalist / prodajni predstavnik za dentalnu protetiku (m/ž) 

- Prodajni predstavnik za prodaju stomatološkog materijala u Call centru (m/ž)

Doprinesi WOW osjećaju kupovine kod naših kupaca

U očima naših kupaca, upravo ti si Neo Dens! Ljubazna si osoba koja voli kontakt i rad s ljudima. Briga o našim kupcima, obavještavanje i savjetovanje naših kupaca u kombinaciji s izvrsnom uslugom, aktivnosti su koje te pokreću tijekom čitavog radnog dana.

Prodajni predstavnik jedno je od naših najvažnijih radnih mjesta. Upravo ti si ta osoba koja našim kupcima na sve načine može ponuditi savjete i pomoć.

U prodajnom procesu sve je usredotočeno na odličnu uslugu za naše kupce. Pozitivna si, otvorena i ljubazna osoba s odličnim komunikacijskim vještinama. Možeš se pohvaliti i odličnim organizacijskim vještinama i uživaš u radu s timom ljudi koji su isto tako otvoreni i zainteresirani predani poslu kao i ti.

Ako si u potrazi za zanimljivim poslom, u Neo Densu ćeš naići na uzbudljivu avanturu.

Pošalji životopis i molbu na posao@neo-dens.hr