O nama

Vaš pouzdani partner.
Osnovan 2014. godine, Neo Dens izrastao je u jednu od vodećih tvrtki za distribuciju stomatološkog i zubotehničkog materijala i opreme u regiji. Zapošljavamo kompetentne i odgovorne ljude koji su usmjereni prema cilju.

​​
Sigurna kvaliteta i provjeren izvor proizvoda.
Izravno zastupamo preko 25 najvećih svjetskih dentalnih kuća isključivo iz zapadne Europe, SAD-a i Japana. Naši su partneri proizvođači koji kvalitetom svojih artikala mogu jamčiti najbolju uslugu našim kupcima. Strogo primjenjujemo zakon Ministarstva zdravlja i smjernice dobre prakse u distribuciji lijekova i medicinskih sredstava kako bismo osigurali najvišu moguću razinu kvalitete i sigurnosti za svoje kupce, a posredno i za pacijente. To osigurava maksimalnu sigurnost u praćenju podrijetla i kvalitete artikala koje prodajemo.


Sve što Vam treba, jednostavno, brzo i iz prve ruke.
Ponuda Neo Dens-a predstavlja gotovo 4 000 artikala za stomatologe i zubne tehničare, koje možete naći na našim stranicama.


Povoljne cijene u pravom smislu riječi.
Kad usporedite naše cijene, uvjerit ćete se da su Neo Dens-ove cijene najmanje 10 % povoljnije od cijena drugih dentalnih depoa. Ako tomu dodate popuste i bonove, u mogućnosti ste uštedjeti i do 20 %!


Danas naručeno, sutra isporučeno.
Brza i točna isporuka zaliha visoko je cijenjena u krugu naših kupaca. Ako naručite do 14 h, dobivate robu sljedeći radni dan.


Zadovoljstvo kupca nama je zaista na prvom mjestu.
Godišnje preko 1000 stomatoloških ordinacija i laboratorija naručuje robu kod Neo Dens-a. Surađujemo sa svima, privatnim ordinacijama i laboratorijima, domovima zdravlja i klinikama.
Ključ našeg uspjeha temelji se na razumijevanju potreba naših kupaca jer uspjeh njihova poslovanja znači istovremeno i uspjeh naše tvrtke.U konstantnom prepoznavanju Vaših želja i potreba uvijek nudimo mogućnost više.
Uvjerite se u našu konkurentnost i profitirajte uz suradnju s nama.